Altijd maatwerk
Wij meten en monteren
Meer dan 10 jaar ervaring

Bekijk jouw nieuwe plafondhoge deur online voordat je besteld!

Je kunt alle designer items aanschaffen die je wilt, maar die traditionele opdekdeur met een stalen kozijn een raampje erboven blijft toch een doorn in het oog. Tijd voor een nieuwe look!

Wij plaatsen jouw nieuwe op maat gemaakte kozijn en deur van vloer tot aan plafond, van A tot Z, zonder schade aan je huidige behang, verf of stucwerk. Via onze website kun je in onze configurator precies aangeven wat jij wilt en direct een voor- en na visualisatie bekijken van hoe jouw nieuwe deur eruit komt te zien. Zo sta je nooit voor verrassingen en kun je direct genieten van een voorproefje!

Bekijk de verandering

met een plafondhoge deur

Werkelijk een transformatie met een plafondhoge deur, ideaal om je opdekdeur met stalen kozijn te vervangen. Bekijk het verschil door te slepen met de balk.

Jouw oude opdekdeur vervangen door een plafondhoge deur ?

Waarom een steel look deur van vloer tot plafond? Naast een blikvanger in jouw huis, zijn onze glasdeuren veel functioneler. Zonder verbouwing, nieuw stucwerk of schade aan je interieur!

Onze stompe deuren vallen volledig in het kozijn vallen zonder uitstekende randen, waardoor het geheel super strak oogt en ze veel tochtwerender en geluiddempender dan een standaard opdekdeur zijn. In combinatie met plafondhoge kozijnen, tochtstrips en glaspanelen zijn ze ook nog een super stylish. Alleen maar pluspunten.

Benieuwd naar

alle deurmodellen?

Bekijk onze collectie aan glasdeuren, dichte freeslijn deuren, toiletdeuren.

Bekijk deurmodellen