Altijd maatwerk
Wij meten en monteren
Meer dan 10 jaar ervaring


Hoe werkt het bij een standaard deur of bij een kale sparing?

Vanuit de bouw worden er standaard deuren opgeleverd. Vaak zijn dit opdekdeuren met een metalen kozijn. Deze kunnen wij vervangen door moderne deuren. Wij hebben namelijk kamerhoge deuren in zowel steel look als dichte modellen.

Wanneer de woning casco opgeleverd wordt kunnen we uiteraard ook onze plafondhoge deur met kozijn plaatsen in een kale sparing. Hieronder lees je waar je rekening moet houden bij binnendeuren voor nieuwbouw.

De voordelen:

Zonder sloopwerk of stucwerk. Het metalen kozijn verwijderen we in bijna alle gevallen zonder schade. Op dezelfde plek plaatsen wij het nieuwe kamerhoge kozijn en deur.

Je zit geen moment zonder een deur. Wij halen namelijk de oude deur en het metalen kozijn op de dag van montage eruit met een paar schroeven. Het unieke hiervan is dat u hiervoor niet opnieuw hoeft te slopen of te stucen.

Ook bij een kale sparing kunnen wij onze deur en kozijn monteren. Zo heeft u meer tocht- en geluidsreductie ten opzichte van een stalen deur of taatsdeur. En natuurlijk komen wij altijd inmeten zodat het geheel op maat gemaakt wordt en past.

Configureer jouw

nieuwe binnendeur

Welke deurkleur, glassoort, stang of deurkruk kies jij voor je deur?

Deur configureren

Wij meten

en monteren

Compleet ontzorgd ingemeten en gemonteerd want ontzorgen zit echt in onze DNA. Hier zie je hoe wij de montage doen.

Meer over montage

Een ware transformatie

Configureer je

nieuwe binnendeur

In de online tool bepaal je zelf de look !

Compleet ontzorgd en vakkundig ingemeten en gemonteerd

In de configurator kun een deurmodel helemaal naar jouw stijl brengen. Je kiest namelijk zelf de kleur, glas, deurgreep, scharnieren en meer zodat het past bij je budget en je interieur. De rest doen onze vakmannen: compleet ontzorgd meten monteren wij jouw deur met kozijn.

Wilt u meer weten

of advies op maat?

Contact opnemen