Altijd maatwerk
Wij meten en monteren
Meer dan 10 jaar ervaring

Na het plaatsen van je bestelling bij plafondhoge deur.

Helemaal blij met je nieuwe blikvanger? Dan kun je jouw bestelling afronden. Dan gaat het echt beginnen! We vragen je dan nog wel even een foto van je bestaande deuren te uploaden, zodat onze vakmensen een beter beeld krijgen van jouw interieur. Al binnen 48 uur krijg je bericht om een afspraak te maken voor het inmeten van jouw spiksplinternieuwe deur!

Je krijgt dan nog een kans om je bestelling eventueel aan te passen (misschien toch die andere deurgreep?). Na het inmeten gaat jouw deur in productie in eigen fabriek en binnen 10 weken* wordt je nieuwe deur bij je geplaatst, zonder schade aan je bestaande stucwerk of behang. Echt vakmanschap!

*LET OP: de actuele levertijd vind je te allen tijde op onze veelgestelde vragen pagina. Hoewel we ernaar streven deze pagina actueel te houden, kan het zijn dat de bovenstaande levertijd niet actueel is. Bekijk hiervoor deze pagina.

Bekijk de verandering

met een plafondhoge deur

Werkelijk een transformatie met een plafondhoge deur, ideaal om je opdekdeur met stalen kozijn te vervangen. Bekijk het verschil door te slepen met de balk.

Breng eenheid in je interieur!

Heb je jouw plafondhoge glasdeur samengesteld? Vergeet dan niet om ook bijpassende (dichte) deuren te bestellen! Denk bijvoorbeeld aan je kantoortje aan huis, voorraadkast en toilet. Zo breng je op een stylish manier eenheid in je interieur. Want je kunt bij ons naast steel look glasdeuren, ook dichte binnendeuren bestellen. Wel zo elegant!

Na bestelling vragen we je nog even om een foto te maken en up te loaden van jouw huidige deuren en dan kan jij lekker languit op de bank gaan liggen. Wij regelen het namelijk verder allemaal voor je!

Benieuwd naar

alle deurmodellen?

Bekijk onze collectie aan glasdeuren, dichte freeslijn deuren, toiletdeuren.

Bekijk deurmodellen