Altijd maatwerk
Wij meten en monteren
Meer dan 10 jaar ervaring

Hoe wij ontzorgen van meten tot monteren

Na het plaatsen van jouw bestelling voor een plafondhoge deur krijg je binnen 24 uur bericht en maken we een afspraak om jouw deur te komen inmeten. Hierna gaat jouw deur in productie bij ons fabriek en komen wij binnen 8 weken* terug om de deur(en) te plaatsen.

Je ontvangt uiteraard ruim van te voren een datum voor de montage. Onze vakmensen demonteren in korte jouw oude opdekdeur met stalen kozijn en bovenlicht zonder breekwerk of schade. We vertrekken zodra alles naar wens is. Enige wat jij doet is dus het samenstellen van je nieuwe deur. Kortom zonder een ingrijpende verbouwing kan je genieten van de frisse look die jouw interieur verdient.

*LET OP: de actuele levertijd vind je te allen tijde op onze veelgestelde vragen pagina. Hoewel we ernaar streven deze pagina actueel te houden, kan het zijn dat de bovenstaande levertijd niet actueel is. Bekijk hiervoor deze pagina.

Bekijk de verandering

met een plafondhoge deur

Werkelijk een transformatie met een plafondhoge deur, ideaal om je opdekdeur met stalen kozijn te vervangen. Bekijk het verschil door te slepen met de balk.

Wat er gebeurt na je het bestellen van je plafondhoge deur

Wij zorgen voor het inmeten, de productie én de montage! Van A tot Z wordt het voor je geregeld. Zo krijg je zonder chaotische verbouwing tóch jouw droomhuis.

Binnen 24 uur na je bestelling krijg jij een bericht en maken we een afspraak om jouw deur in te meten. Jouw maatwerkdeur wordt dan met ambacht in onze eigen fabriek geproduceerd. Hierna komen wij jouw nieuwe deur plaatsen. Makkelijk en zonder schade aan je huidige interieur.

Benieuwd naar

alle deurmodellen?

Bekijk onze collectie aan glasdeuren, dichte freeslijn deuren, toiletdeuren.

Bekijk deurmodellen