Altijd maatwerk
Wij meten en monteren
Meer dan 10 jaar ervaring

Vind de Plafondhoge deur die past bij jouw interieur.

Simpel. Duidelijk. Stijlvol. In onze configurator geef je precies aan wat jij wilt en kun je in real-time zien hoe jouw nieuwe binnendeur eruit komt te zien. Ook vind je hier alle details en kan je al je vragen stellen aan Karel, onze chatbot. Wel zo fijn, zo’n gedetailleerd voorproefje!

Binnen 24 uur na je bestelling plannen we een afspraak in voor het inmeten van je nieuwe deur. Zodra de deur uit productie bij onze eigen fabriek, komen onze timmermannen jouw nieuwe plafondhoge deur plaatsen. Zonder verbouwing en opnieuw te hoeven verven, stuccen of behangen. Heerlijk toch?

Bekijk de verandering

met een plafondhoge deur

Werkelijk een transformatie met een plafondhoge deur, ideaal om je opdekdeur met stalen kozijn te vervangen. Bekijk het verschil door te slepen met de balk.

Zonder verbouwing een nieuw en tijdloze look.

Verbouwen is niet leuk. Dit snappen wij ook en vandaar ook onze Plafondhoge deuren. Zo kan jij je interieur toch compleet veranderen zonder te verbouwen.

Jouw opdekdeur en stalen kozijn kunnen wij zonder te slopen, schadevrij verwijderen. Het nieuwe kozijn sluit aan op het bestaande stucwerk of behang. Je hoeft dus ook niet opnieuw te stucen, verven of te behangen.

Benieuwd naar ons

verhaal en vakmanschap?

Over ons