Altijd maatwerk
Wij meten en monteren
Meer dan 10 jaar ervaring

Compleet ontzorgd van inmeten tot montage.

Nadat jij je deur naar smaak hebt samengesteld en besteld, krijg je binnen 24 uur bericht voor een het inmeten van jouw nieuwe deur. Ook de productie, transport, het demonteren van jouw oude opdekdeur met stalen kozijn en de montage wordt van A tot Z voor je geregeld. Zonder schade aan jouw huidige behang, stucwerk of verf. Kom je er niet uit tijdens het samenstellen van je plafondhoge deur? Maak je geen zorgen, chatbot Karel helpt je als het nodig is.

Bekijk de verandering

met een plafondhoge deur

Werkelijk een transformatie met een plafondhoge deur, ideaal om je opdekdeur met stalen kozijn te vervangen. Bekijk het verschil door te slepen met de balk.


Direct een voorproefje van jouw plafondhoge deur.

Welke opties je ook aanvinkt, zie direct het resultaat van hoe jouw deur eruit komt te zien via de handige configurator. Zo heb je nét dat beetje zekerheid en kun je alvast voorgenieten van de nieuwe look! Twijfel je tussen twee stijlen? Klik ze gewoon even aan en tadaaa!

Zie direct hoe dit de uitstraling in jouw interieur verandert. Dit alles wordt door onze vakmensen zonder ingrijpende en dure verbouwing ingemeten, op maat gemaakt in onze eigen fabriek én geplaatst. Zonder schade aan jouw huidige behang, stucwerk of verf. Weer een zorg minder!

Benieuwd naar

alle deurmodellen?

Bekijk onze collectie aan glasdeuren, dichte freeslijn deuren, toiletdeuren.

Bekijk deurmodellen