Altijd maatwerk
Wij meten en monteren
Meer dan 10 jaar ervaring

Vind jouw op maat gemaakte deur bij plafondhoge deur.

We kunnen ons voorstellen dat jouw standaard opdekdeur niet meer bij jouw interieurstijl past. Wij vervangen jouw ouderwetse deur en kozijn gemakkelijk voor een tijdloze deur tot aan het plafond. Zelfs met twee linkerhanden kan ook jij een blikvanger van een deur krijgen die precies in jouw interieur en woonkamer past. Onze eigen vakmensen doen namelijk al het werk voor je! Wat jouw wensen ook zijn, ons team staat klaar om jou te ontzorgen, van meten, productie tot monteren. Zonder gedoe!

Over onze

plafondhoge deur

De vakmanschap en decennia aan ervaring in deuren stopten wij in een eigen product en merk. Onze deur en kozijn is een maatwerk product van hout dat gemaakt word met ambacht en vakmanschap.

Veelgestelde vragen

Wij vervangen jouw deur en kozijn voor een nieuwe look.

Heb je een binnendeur waar je op bent uitgekeken of heb je bijvoorbeeld een kozijn met bovenlicht (je weet wel, met zo’n ouderwets raampje boven de deur) in je huiskamer? We kunnen ons voorstellen dat het niet meer bij jouw stijl past. Wij vervangen jouw ouderwetse deur en stalen kozijn gemakkelijk en snel voor een tijdloze glasdeur tot aan het plafond. Deze wordt in een paar simpele stappen door onze timmermannen geplaatst, zonder verbouwing of schade aan jouw bestaande stucwerk of behang.

Zelf een deur naar

eigen stijl samenstellen?

Bekijk onze deurmodellen