Altijd maatwerk
Wij meten en monteren
Meer dan 10 jaar ervaring

Hoe je een plafondhogedeur met houten kozijn kan bestellen

Het bestellen van een maatwerk deur tot aan plafond is supereenvoudig! Stel jouw deur samen in onze online configurator. Je bepaald helemaal zelf welk model, glassoort, kleur en zelfs deurgreep en scharnieren jewilt. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor verdekte scharnieren, waardoor jouw deur net een beetje strakker oogt.

Ook kun je direct zien hoe dit staat in jouw interieurstijl, in realtime! Met deze voor en na visualisatie in jouw interieurstijl heb je meer zekerheid en kun je goed bepalen of dit inderdaad is wat je zoekt!

Bekijk de verandering

met een plafondhoge deur

Werkelijk een transformatie met een plafondhoge deur, ideaal om je opdekdeur met stalen kozijn te vervangen. Bekijk het verschil door te slepen met de balk.

Jij configureert, wij doen de rest

Na bestelling vragen we je nog even om een foto te maken en up te loaden van jouw huidige deuren en dan kan jij lekker languit op de bank gaan liggen. Wij regelen het namelijk allemaal verder! Binnen 48 uur krijg je bericht om een afspraak te maken voor het inmeten van jouw spik slinter nieuwe deur!

Je krijgt dan nog een kans om je bestelling eventueel aan te passen(misschien toch die andere kleur?). Na het inmeten gaat jouw deur in productie in eigen fabriek en binnen 10 weken wordt je nieuwe deur bij je geplaatst, zonder schade aan je bestaande stucwerk of behang. Echt vakmanschap!

Benieuwd naar

onze deurmodellen?

Bekijk de collectie aan glasdeuren of dichte deuren.

Bekijk deurmodellen