Altijd maatwerk
Wij meten en monteren
Meer dan 10 jaar ervaring

Witte paneeldeur in Lisse

Een bijzonder project in Lisse waar wij onze stompe paneeldeur met een houten kozijn monteerden. De bewoners wilde hun woonkamer op sierlijke wijze afscheiden van de hal en kozen voor een dichte binnendeur met panelen.

De bewoners zochten naar een goed alternatief voor het vervangen van de opdekdeur en het stalen kozijn die in hun woonkamer stond. Deze was enorm verouderd en verkleurd, des te meer wilden zij dit graag vervangen.

Specificaties producten

Deurmodel: Tiffany | Kleur: RAL 9010 | Afwerking Deur: Afgelakt door onze schilder | Afwerking Kozijn: Afgelakt door onze schilder | Deurgreep: ronde deurkruk in RVS | Scharnieren: Verdekte scharnieren

Zij kozen niet alleen voor deze stompe paneeldeur vanwege de strakke uitstraling maar vooral voor het totaal plaatje. Zij wilden namelijk dat hun nieuwe deur volledig ingemeten en gemonteerd zou worden door vakmensen. Eenmaal in de showroom konden onze adviseurs hun echt toelichten hoe wij te werk gaan. Zo doende kozen zij voor ons.

De bewoners zijn erg tevreden met de nieuwe binnendeur. "Niet alleen was de montage erg vakkundig gedaan en hadden we geen sloopwerk maar de timmermannen waren enorm vriendelijk en lieten alles netjes achter", vertellen de bewoners aan ons. "Dat stukje ontzorgen en netheid waarderen we echt enorm", sluiten zij af.

Meer van onze

projecten bekijken?

Bekijk projecten