Altijd maatwerk
Wij meten en monteren
Meer dan 10 jaar ervaring

Zwarte binnendeuren in Voorschoten

In het pittoreske Voorschoten hebben we recent een project afgerond waarbij zwarte kamerhoge binnendeuren centraal stonden. Na de aankoop van hun nieuwe woning besloten Monique en haar gezin het interieur een moderne make-over te geven. Tijdens hun bezoek aan onze showroom werden ze direct aangetrokken door de strakke en elegante uitstraling van onze deuren.

Specificaties producten

Deurmodel: Linda x 7 | Kleur: RAL 9004 | Afwerking Deur + Kozijn: Afgelakt door onze schilder | Deurgreep: Vierkante zwarte deurkrukken met magneetsloten | Scharnieren: Verdekte scharnieren

Moderne uitstraling met zwarte kamerhoge binnendeuren

Monique en haar gezin kozen voor het deurmodel Linda, dat bekend staat om zijn strakke design en elegante uitstraling. Deze keuze bleek perfect voor hun wens om een modern en naadloos interieur te creëren. De kamerhoge binnendeuren zorgen niet alleen voor een esthetisch statement, maar bieden ook verbeterde isolatie en geluidsreductie.

Vakkundige installatie voor een perfect resultaat

Onze ervaren timmermannen verwijderden de oude deuren en kozijnen met grote precisie, waardoor er minimale aanpassingen aan de bestaande structuur nodig waren. Vervolgens installeerden ze de nieuwe houten kozijnen en zwarte deuren nauwkeurig. Het aflakken in RAL 9004 door onze schilder gaf de deuren een extra beschermingslaag en versterkte hun luxe uitstraling. Het contrast tussen het diepe zwart van de deuren en de lichte afwerking creëerde een verfijnde samenhang in het interieur.

Tevreden bewoners

Monique en haar gezin waren uiterst tevreden met het eindresultaat. Dit project in Voorschoten laat zien hoe de keuze voor kamerhoge binnendeuren zowel de stijl als de functionaliteit van een woning kan transformeren. Bij Plafondhoge Deur streven we ernaar om elk project af te stemmen op de unieke wensen van onze klanten, en dit project is daar een uitstekend voorbeeld van.

Meer van onze

projecten bekijken?

Bekijk projecten