Altijd maatwerk
Wij meten en monteren
Meer dan 10 jaar ervaring

Witte vlakke binnendeuren van hout

In het hart van Leiden hebben we een uniek woonconcept tot leven gebracht dat de tijdloze schoonheid van traditioneel design verenigt met moderne elegantie. Centraal in dit project staat de installatie van witte, vlakke houten binnendeuren, compleet met bijpassende houten kozijnen, in een nieuw appartement in Leiden.

De bewoners hadden de vrijheid om het appartement geheel naar eigen smaak in te richten, waarbij ze kozen voor deze unieke binnendeuren die harmonieus aansluiten bij het interieur. Op de bovenverdieping brengt de PVC vloer in visgraatpatroon warmte en een klassieke touch, terwijl de strakke grijze gietvloer op de benedenverdieping moderniteit en openheid uitstraalt.

Specificaties producten

Deurmodel: Linda x 7 | Kleur: RAL 9010 | Afwerking Deur: Afgelakt door onze schilder | Afwerking Kozijn: Afgelakt door onze schilder | Deurgreep: deurkruk aangekocht door klant | Scharnieren: Verdekte scharnieren

Vlakke binnendeuren met kozijnen

Hoewel de strakke uitstraling van de dichte vlakke binnendeuren goed aansluiten op hun interieur, was dit niet de belangrijkste reden voor de keuze. De houten binnendeuren en de kozijnen bieden namelijk aanzienlijke meer reductie van tocht en geluid vanuit de andere ruimtes vergeleken met taatsdeuren en schuifdeuren. De vlakke binnendeure nwerden in de grondverf gemonteerd. Hierdoor kunnen onze timmermannen op de klus nog eventuele aanpassingen toebrengen zodat iedere deur en kozijn goed hangt en sluit. De deuren en de kozijnen zijn naderhand nog gekit en afgelakt door de schilder.

Meer van onze

projecten bekijken?

Bekijk projecten