Altijd maatwerk
Wij meten en monteren
Meer dan 10 jaar ervaring

Scandi interieur met lichte tinten

Nathalie en haar man kochten twee jaar geleden een hoekwoning in Spijkenisse. Het interieur wilden zij inrichten naar eigen stijl, een mix van Scandinavisch en bohemain. De woonkamer werd als eerste aangepakt. De wanden kregen een frisse tint, ook de vloeren wilde ze fris en licht van kleur hebben. Met een samenstelling van woonaccessoires werd het echt mooi een geheel.

Het enige wat nog ontbrak was een moderne woonkamerdeur met glas. Een deur met glas zou voor meer licht zorgen, de woonkamer zou dan ook ruimer ogen. Hier stond een dichte opdekdeur met een raampje erboven en die wilden ze vervangen voor een plafondhoge deur.

 

Specificaties producten

Deurmodel: Kim | Kleur: RAL 9010 | Afwerking: Afgelakt | Glas: Helder | Deurgreep: Stang Vierkant Zwart | Scharnieren: Verdekt

De opdekdeur vervangen voor een plafondhoge deur

Op instagram deelt Nathalie elke verandering van haar interieur en neemt zo haar volgers stap voor stap mee in haar renovatie. Bijvoorbeeld het wrappen van de keuken of wanneer de nieuwe bank binnen is. Ook wij hebben dit gevolgd en zagen haar interieur echt veranderen.

Nathalie wilde alleen nog de opdekdeur in haar woonkamer vervangen voor een plafondhoge deur. Ze stuurde ons een bericht via instagram en vroeg of het wel mogelijk was. Zij had een opdekdeur in een stalen kozijn en hierbij is het mogelijk. Zo ontstond er een leuke samenwerking.

Een witte glasdeur met een zwarte stang

Het interieur van Nathalie en haar gezin bestaat uit lichte kleuren en tinten. Echter zijn er wel zwarte accenten. Ze kozen dan ook voor een witte glasdeur, deurmodel ‘Kim’, in een wit kozijn. Daarnaast wilde ze een zwarte stang met magneten op de deur om zo het zwarte accent ook hierin terug te brengen. Om eenheid te brengen in haar interieur koos zij voor een witte steel look deur met vier vlakken gecombineerd met een zwarte stang.

De deur met kozijn is naast stijlvol ook functioneel. De tochtkaders in het kozijn zorgen voor een aanzienlijke vermindering van tocht en geluid. Dit is ideaal om in de koude maanden de tocht goed buiten te houden.

De verandering

in de woonkamer

‘Onze woonkamer is nu zo goed als af’

Wij waren natuurlijk benieuwd naar hoe Nathalie en haar gezin de nieuwe deur met kozijn beleven. “Er is nu veel meer licht en de woonkamer lijkt een stuk groter", vertelt Nathalie aan ons.

"Het is ongelofelijk hoeveel verandering de nieuwe deur in de woonkamer brengt!”, vertelde ze ons. Nathalie was die dag zelf aanwezig bij de montage en kwam tussendoor even kijken hoe het werk vorderde. De transformatie zag ze voor haar ogen gebeuren, binnen een paar uur had ze een compleet ander gevoel in haar woonkamer.

Meer inspiratie

met onze projecten?

Bekijk projecten