Altijd maatwerk
Wij meten en monteren
Meer dan 10 jaar ervaring

Witte binnendeuren in Maassluis

Henk en zijn vrouw wilden witte binnendeuren tot aan het plafond in hun woonkamer. Hier zaten verouderde opdekdeuren met metalen kozijnen die ze graag wilden vervangen voor moderne glazen binnendeuren.

Specificaties producten

Deurmodellen: Kim x 2 | Kleur: RAL 9010 | Afwerking Deur: Gegrond en zelf afgelakt | Afwerking Kozijn: Gegrond en zelf afgelakt | Deurgreep: Deurkruk RVS Rond | Scharnieren: Verdekte scharnieren

Twee glazen binnendeuren

Henk en zijn vrouw wilden echter niet verbouwen of opnieuw verven. Zij kozen om deze reden voor onze houten binnendeuren met houten kozijnen.

De oude deuren en metalen kozijnen kunnen wij namelijk sloopwerk verwijderen. Op dezelfde plek waar het metalen kozijn zat komt het nieuwe houten kozijn. Deze sluit dan ook aan op de wanden waardoor er niet opnieuw gestuct, geverft of behangen hoeft te worden.

Zelf aflakken

Het koppel besloot zelf aan de slag te gaan en de deuren af te lakken. "Ik ben best handig dus ik dacht, dat doe ik wel zelf", vertelt Henk aan ons. Hij vertelt ons wel dat het niet zo makkelijk was als in het filmpje op onze website.

Zij plaatsten de bestelling dan ook in de grondverf.

Meer van onze

projecten bekijken?

Bekijk projecten