Altijd maatwerk
Wij meten en monteren
Meer dan 10 jaar ervaring

Vlakke binnendeuren op de eerste verdieping

Dirk en Gerda besloten het gehele interieur van hun tussenwoning te renoveren. De renovatie begon op de eerste verdieping met de vloer, de badkamer en de wanden. Daarnaast wilden zij nieuwe moderne binnendeuren. De oude opdekdeuren met metalen kozijnen vonden zij namelijk niet meer passen bij het vernieuwde interieur.

Voor de slaapkamers, de badkamer en de hobbykamer wilden zij dichte binnendeuren. Uiteindelijk kozen zij voor onze houten binnendeuren met kozijnen. Zij vonden het fijn dat wij compleet ontzorgen met het inmeten, monteren en aflakken van de nieuwe deuren en kozijnen.

Specificaties producten

Deurmodel: 4 x Linda | Kleur: RAL 9004 | Afwerking Deur: Afgelakt door onze schilder | Afwerking Kozijn: Afgelakt door onze schilder | Deurgreep: Eigen deurgrepen | Scharnieren: Verdekte scharnieren

Dirk en Gerda kozen ook bewust voor ons vanwege de tocht- en geluidsreducerende functionaliteit van de deuren en kozijnen. De hoogwaardige hardhouten (meranti) kozijnen en de dikke tochtkaders zorgen namelijk voor een goede afdichting en verminderen tocht en geluid vanuit de gang aanzienlijk.

Het deurmodel “Linda” is een dichte vlakke deur en dus zonder glas of freeslijnen. Deze plafondhoge (stompe) binnendeur wordt altijd op maat gemaakt in de fabriek. De deur wordt gemaakt van MDF en oogt daardoor strakker en gladder.

Meer van onze

projecten bekijken?

Bekijk projecten