Altijd maatwerk
Wij meten en monteren
Meer dan 10 jaar ervaring

Vlakke binnendeuren in dit moderne appartement in Rotterdam

Een koppel uit Rotterdam wilde de opdekdeuren in hun appartement vervangen door kamerhoge deuren. In de woonkamer en in de hal stonden een vijftal opdekdeuren met metalen kozijnen waarvan de kleur inmiddels geel was geworden. Dit paste niet in hun industriële en moderne interieur. Dit wilden zij dan ook moderniseren.

Specificaties producten

Deurmodellen: Linda (5 stuks) | Kleur: RAL 9004 | Afwerking Deur: Afgelakt vanuit fabriek | Afwerking Kozijn: In de grondverf | Deurgreep: Deurkruk Zwart Vierkant | Scharnieren: Verdekt

In hun zoektocht kwamen ze diverse opties tegen. Zij kozen uiteindelijk voor vlakke houten binnendeuren met houten kozijnen. De belangrijkste reden hiervoor is dat het zonder een verbouwing geplaatst kan worden. Ook zouden ze geen dag zonder een deur hoeven te zitten.

Wij monteerden het geheel van vijf plafondhoge binnendeuren op de hal en in de woonkamer. De deuren werden allen voorzien van zwarte vierkante deurkrukken met een magneetslot. De deuren naar de natte ruimtes zoals de badkamer en de toilet werden voorzien van een toiletslot.

Meer van onze

projecten bekijken?

Bekijk projecten