Altijd maatwerk
Wij meten en monteren
Meer dan 10 jaar ervaring

"Verborgen" binnendeur in een slaapkamer

Een gezin uit Kralingen was op zoek naar een oplossing voor de kale sparing tussen de slaapkamer en de badkamer op zolder. De bewoners waren echter al klaar met verbouwen en alles was al afgewerkt, waardoor er weinig opties waren. Na een bezoek in onze showroom viel de keuze op onze vlakke dichte binnendeur met een kozijn tot aan het plafond.

Zij kozen ervoor om de binnendeur in de kleur wit (RAL 9010) te plaatsen. Naderhand lieten zij de deur en het kozijn mee schilderen met de kleur van de wand. Hierdoor lijkt de deur goed in de wand op te gaan en lijkt het echt één geheel. Zo ontstaat er werkelijk een "verborgen" deur.

Specificaties producten

Deurmodel: Linda | Kleur: RAL 9010 & zelf afgelakt | Afwerking Deur: Gegrond en zelf afgelakt | Afwerking Kozijn: Gegrond en zelf afgelakt | Deurgreep: Eigen deurbeslag | Scharnieren: Verdekte scharnieren

Wij maken al onze deuren altijd op maat en kunnen deze in verschillende situaties monteren. Een vervanger van een opdekdeur met een metalen kozijn, maar ook als opvulling in een kale sparing. In dit geval zat er een afgewerkte sparing tussen de twee ruimtes. Hier kunnen wij zonder sloopwerk het nieuwe kozijn en deur in hangen.

Meer van onze

projecten bekijken?

Bekijk projecten