Altijd maatwerk
Wij meten en monteren
Meer dan 10 jaar ervaring

Steel look woonkamerdeur in Almere

Een gezin uit Almere wilde hun woonkamerdeur vernieuwen. En hiervoor schakelden zij onze dienst in en kozen zij voor onze plafondhoge binnendeur met houten kozijn. Specifiek kozen zij voor het deurmodel Kim, de kamerhoge deur met 4 vlaks verdeling.

Specificaties producten

Deurmodellen: Kim | Kleur: RAL 9004| Afwerking Deur en Kozijn: Gegrond gemonteerd en door de klant gekit en afgelakt | Deurgreep: Vierkante zwarte stang met sluitmagneten | Scharnieren: Verdekte scharnieren

Hoewel ze het product in de showroom al prachtig vonden, was dat niet de hoofdreden waarom zij voor ons product en dienst kozen. Het gezin wilde namelijk helemaal ontzorgd worden. Onze timmermannen voorzien het inmeten en de montage tot aan het laatste schroefje toe. Doordat er in bijna alle gevallen geen sloopwerk of stucwerk aan te pas komt is het een zorgeloze oplossing. Onze timmermannen plaatsen namelijk de dag van montage de nieuwe deuren en kozijnen direct nadat ze de oude situatie verwijderd hebben.

In de showroom kozen zij voor het deurmodel Kim met bijbehorende kozijn van merantihout. Om eenheid te hebben in het interieur, kozen zij voor verdekte scharnieren en een vierkante zwarte stang met sluitmagneten. Deze houten deur is rank en strak en heeft het de look en feel van staal. De dikke tochtkaders in het kozijn zorgen er daarnaast voor dat deze set aanzienlijk veel tocht en geluid tegenhoud.

Meer van onze

projecten bekijken?

Bekijk projecten