Altijd maatwerk
Wij meten en monteren
Meer dan 10 jaar ervaring

Steel look deur en bijpassende freeslijndeur in Lekkerkerk

Wij monteerden een tweetal plafondhoge deuren in Lekkerkerk. De familie de Mik wilde hun woonkamer stap voor stap vernieuwen en begonnen met de binnendeuren. De opdekdeuren die er stonden waren verouderd en deze wilden zij vervangen door moderne kamerhoge binnendeuren. 

Na een bezoek in de showroom besloten zij om de woonkamerdeur te vervangen door de plafondhoge steel look deur "Doutzen". De trapkastdeur wilden zij ook vervangen. Hier kozen zij uiteindelijk voor de bijpassende freeslijndeur "Monica". 

Specificaties producten

Deurmodellen: Doutzen+ Monica | Kleur: RAL 9004 + RAL 9004| Afwerking Deur: Gegrond en afgelakt door onze shilder | Afwerking Kozijn: Gegrond en afgelakt door onze schilder | Deurgreep: Vierkante zwarte deurkruk met magneetslot | Scharnieren: Zwarte scharnieren

"Blij met het resultaat"

Mevrouw de Mik vertelt ons tijdens de fotoshoot dat ze erg blij is het de deuren en het vakmanschap. "De monteurs gingen nauwkeurig te werk en lieten alles netjes achter", vertelt ze verder. "De deuren werden binnen een aantal weken door de schilder afgelakt en straalden toen echt volledig", voegt zij toe.

Het gezin is zoals wellicht opvalt nog bezig met de renovatie van hun keuken. "Zo vernieuwen wij stap voor stap ons interieur op de benedenverdieping met als start jullie prachtige binnendeuren", sluit ze af.

Meer van onze

projecten bekijken?

Bekijk projecten