Altijd maatwerk
Wij meten en monteren
Meer dan 10 jaar ervaring

Steel look deur als eyecatcher

Een echtpaar uit Berkel en Rodenrijs wilde hun woonkamerdeur vernieuwen. Ze wilden een modernere deur met de look van staal. Ze liepen bij ons de showroom in en kozen hun nieuwe deur met kozijn uit.

De oude binnendeur stond er al ruim 20 jaar en het echtpaar wilde dit moderniseren. Onze steel look plafondhoge deur was voor hun de ideale oplossing. Zij wilden namelijk een binnendeur zonder dat ze hoefden te stucen of verbouwen. En het nieuwe houten kozijn komt op dezelfde plek waar het oude metalen kozijn zit. Hierdoor sluit het kozijn aan op de aanliggende wanden.

Specificaties producten

Deurmodellen: Kim | Kleur: RAL 9004 | Afwerking Deur: Gegrond en zelf afgelakt | Afwerking Kozijn: Gegrond en zelf afgelakt | Deurgreep: Deurkruk Zwart Vierkant | Scharnieren: Zwarte scharnieren

Van inmeten tot montage, compleet ontzorgd

Na hun bezoek aan de showroom plaatsten zij thuis hun bestelling voor de nieuwe deur. Zo konden ze het volledig naar eigen stijl en budget samenstellen in onze configurator. Vervolgens werd de deur ingemeten en na een aantal weken bij hun thuis gemonteerd.

Het echtpaar is erg tevreden met de nieuwe deur. "Het heeft onze woonkamer zoveel mooier gemaakt", vertellen ze aan ons. De oude deur en het metalen kozijn voeren wij kosteloos af. "Ze lieten alles netjes achter en namen de oude deur direct mee. Zo konden direct gelijk van onze nieuwe deur genieten", sluiten ze het interview af.

Meer van onze

projecten bekijken?

Bekijk projecten