Altijd maatwerk
Wij meten en monteren
Meer dan 10 jaar ervaring

Moderne glasdeuren voor de slaapkamer

Een gezin betrok kortgeleden hun nieuwe woning in een verbouwd kerkgebouw in Den Haag. Dit gebouw werd volledig verbouwd naar een nieuwbouw appartementencomplex. Het interieur konden zij volledig naar eigen smaak inrichten en besloten na verbouwing de deuren aan te pakken.

Een kastdeur en de deur van de slaapkamer naar de keuken werden vervangen door onze kamerhoge glasdeuren. De kale sparing tussen de slaapkamer en de hal moest ook worden voorzien van deur. De bewoners besloten deze ook met onze glasdeur af te sluiten, in combinatie met een verticaal zijlicht.

Specificaties producten

Deurmodellen: Doutzen x 3 | Glas: Dark grey rookglas + 2x helder glas | Afwerking Deur: Gegrond en afgelakt door onze schilder | Afwerking Kozijn: Gegrond en afgelakt door onze schilder | Deurgreep: Ronde RVS deurkrukken met magneetsloten | Scharnieren: Verdekte scharnieren

Er werd voor alle drie de deuren gekozen voor deurmodel "Doutzen". Dit is een glasdeur met een asymmetrisch kruis als roedeverdeling. Daarnaast werd er op alle deuren hetzelfde deurbeslag gekozen. Dit creëerde een echte eenheid in de kamer.

Wij maken al onze deuren altijd op maat en kunnen deze in verschillende situaties monteren. Een vervanger van een opdekdeur met een metalen kozijn, maar ook als opvulling in een kale sparing. In dit geval zat er een afgewerkte sparing tussen de twee ruimtes. Hier kunnen wij zonder sloopwerk het nieuwe kozijn en deur in hangen.

Meer van onze

projecten bekijken?

Bekijk projecten