Altijd maatwerk
Wij meten en monteren
Meer dan 10 jaar ervaring

Moderne binnendeuren in vernieuwd interieur

Een mooi voorbeeld van: "kamerhoog is geen must". In de zoektocht naar mogelijkheden voor nieuwe binnendeuren, bezochten de bewoners van deze woning in Almere de showroom bij Simon Maree Deurenspecialist. Zij wilden hun metalen kozijnen en opdekdeuren vervangen voor moderne stompe binnendeuren. Zij kozen op basis van het adviesgesprek voor onze deuren en kozijnen.

Specificaties producten

Deurmodellen: Doutzen+ Monica | Kleur: RAL 9010 | Afwerking Deur: Gegrond en afgelakt door onze schilder | Afwerking Kozijn: Gegrond en afgelakt door onze schilder | Deurgrepen: Ronde RVS stangen met magneten + Ronde RVS deurkruk met magneetslot | Scharnieren: Verdekte scharnieren

Glazen deuren en een bijpassende freeslijndeur

Zij wilden het deurmodel Doutzen voor de deur naar de woonkamer en voor de deur naar het thuiskantoor. Daarnaast kozen zij voor het deurmodel Monica als dichte deur voor de toilet op de gang. De Doutzen is een glasdeur met een asymetrische kruis als roedeverdeling. Het deurmodel Monica is voorzien van freeslijnen die het ontwerp van de Doutzen volgt waardoor het ook een asymetrische kruis heeft.

Kamerhoog is dus geen must

Dit project is een mooi voorbeeld van wat er allemaal mogelijk is met onze deuren en kozijnen. Hoewel wij doorgaans kamerhoge deuren en kozijnen maken en monteren is dit dus geen must. Ons product is ook mogelijk in situaties die niet kamerhoog zijn. Bijvoorbeeld wanneer u een opdekdeur en metalen kozijn heeft zonder een bovenlicht . Daarnaast kunnen is ons product ook mogelijk in een kale sparing.

Als laatse is er nog veel meer mogelijk middels Deurenspecialist Simon Maree (onze grote broer). Zij gebruiken onze deuren en kozijnen voor hoekopstellingen, vaste wanden, schuifdeuren, taatsdeuren en meer.

Meer van onze

projecten bekijken?

Bekijk projecten