Altijd maatwerk
Wij meten en monteren
Meer dan 10 jaar ervaring

Moderne binnendeuren in Brits interieur

Wij vervingen bij Gert en zijn vrouw de verouderde opdekdeuren en metalen kozijnen door plafondhoge binnendeuren. Zij hadden het interieur van hun appartement in Rotterdam compleet ingericht in Britse stijl en hierbij wilden zij ook bijpassende binnendeuren.

Daarnaast waren zij ook echt klaar met de opdekdeuren en metalen kozijnen die al sinds 1984 erin zaten en inmiddels vergeeld waren. Zij bezochten enige tijd terug onze showroom advies en kwamen uiteindelijk uit op een set van 8 stuks plafondhoge deuren en kozijnen.

Specificaties producten

Deurmodellen: Kim+ 7 x Chantal | Glas: Helder glas | Afwerking Deur: Afgelakt door onze schilder | Afwerking Kozijn: Afgelakt door onze schilder | Deurgreep: Vierkante RVS deurkruk met magneetslot | Scharnieren: Verdekte scharnieren

Gert en zijn vrouw kwamen in eerste instantie alleen voor de woonkamerdeur naar onze showroom in Berkel en Rodenrijs voor advies op maat. Zij kozen uiteindelijk voor een 4 vlaks glasdeur als woonkamerdeur. Om een echte eenheid in het appartement te creëren besloten zij ook om de overige deuren in de woning te vervangen door dichte kamerhoge deuren met 4 vlakken erin te kiezen. 

De deuren werden na montage afgelakt door onze schilder. Zij kozen als kleur voor grijs waardoor het helemaal past in hun engelse interieurstijl, wat een belangrijk aspect was in de keuze. Ook over het aflakken en het schilderwerk was het gezin erg te spreken. 

Meer van onze

projecten bekijken?

Bekijk projecten