Altijd maatwerk
Wij meten en monteren
Meer dan 10 jaar ervaring

Modern landelijk interieur met glasdeur

De familie Idema woonde al een aantal jaar comfortabel in hun tussenwoning in Berkel en Rodenrijs. Doordat het gezin groeide, moest de woonkamer verbouwd worden om meer ruimte te creëren. De rest van het interieur kon niet achterblijven. Als entreedeur wilden zij dan ook een plafondhoge steel look deur.

Specificaties producten

Deurmodel: Kim | Kleur: RAL 9004 | Afwerking: Afgelakt | Glas: Helder | Deurgreep: Deurkruk Rond Zwart | Scharnieren: Verdekt

De steel look deur van hout 

De standaard opdek deur met stalen kozijn die hier stond, wilden zij vervangen door een moderne deur met glas. In de showroom kozen zij voor het deurmodel Kim met bijbehorende kozijn van merantihout. Om eenheid te hebben in het interieur, kozen zij voor verdekte scharnieren en een ronde zwarte deurkruk met magneetslot.

Deze houten deur is rank en strak en heeft het de look en feel van staal. De deur is  maar is daarnaast ook tocht werend en geluiddempend door de tochtstrip in het houten kozijn. Doordat het nieuwe houten kozijn aansluit op het bestaande stucwerk en behang, hoefde er niet opnieuw gestuct of behangen te worden. Kortom zonder een verbouwing.

Meer inspiratie

met onze projecten?

Bekijk projecten