Altijd maatwerk
Wij meten en monteren
Meer dan 10 jaar ervaring

Modern industrieel interieur

Wesley en Nadia wilden het interieur van hun hoekwoning een nieuwe uitstraling geven. Ze hadden al wel het een en ander gedaan om het interieur naar eigen smaak te brengen met een zwarte keuken, houten vloer en stijlvolle woonaccessoires.  De woonkamerdeur was eigenlijk nog het enige wat vernieuwd moest worden.

In eerste instantie wilden zij alleen de deur van de woonkamer vervangen door een plafondhoge deur. Ze zagen echter een project waarbij we ook de trapkastdeur vervingen voor een plafondhoge deur. Deze combinatie wilden zij ook in hun woonkamer.

 

Specificaties producten

Deurmodellen: Romee + Anna | Kleur: RAL 9004 | Afwerking: Afgelakt | Glas: Mat | Deurgreep: Deurkruk Rond Zwart | Scharnieren: Zwart

Echt een verandering in het interieur
Wesley en Nadia wilden met de keuze voor plafondhoge deuren bewust een verbouwing vermijden. Hoewel zij graag hun woning wilden vernieuwen zaten ze niet te wachten op een verbouwing. In hun zoektocht bekeken ze diverse opties waardoor hun keuze uiteindelijk viel op onze plafondhoge deuren.

"Binnen een aantal uur was onze woonkamer compleet veranderd", vertelt Wesley. Hij werkte vanuit huis op de dag van montage en deed de deur open voor de timmermannen. "Ik kwam na een paar uur weer beneden kijken, ik zag direct al een verandering in het interieur", vertelt hij verder. Onze vakmannen vervingen in een paar uur tijd de opdekdeuren met stalen kozijnen door plafondhoge deuren met houten kozijnen.

Eenheid met de zwarte ronde deurkrukken
Het interieur van Wesley en Nadia is robuust en industrieel. Zij wilden dan ook een steel look deur met deurkrukken die zouden passen bij hun interieur. Dit werd de ronde deurkruk in het zwart. Wij monteerden deze met magneetsloten.

De verandering

in hun woonkamer

Meer inspiratie

met onze projecten?

Bekijk projecten