Altijd maatwerk
Wij meten en monteren
Meer dan 10 jaar ervaring

Kamerhoge deur met rookglas

Jeroen en zijn vrouw wilden de woonkamer compleet maken met een eyecatcher. De inrichting van hun tussenwoning in Berkel en Rodenrijs hadden ze volledig naar eigen smaak gebracht. Alleen de opdekdeur en het stalen kozijn in de woonkamer paste eigenlijk niet meer bij hun interieur.

De woonkamerdeur wilden zij dus vervangen door een moderne binnendeur van vloer tot aan het plafond, ook wel een plafondhoge deur. In de configurator stelden zij hun nieuwe deur en kozijn samen naar eigen stijl.

Het alternatief voor een stalen deur zonder sloopwerk

Jeroen en zijn vrouw bekeken in hun zoektocht naar nieuwe binnendeuren diverse mogelijkheden. Allereerst wilden zij stalen deuren. Ze kwamen er wel snel achter dat het stukje muur achter het kozijn wel afgewerkt moest worden. Een stalen deur dient namelijk geplaatst te worden op afgewerkte wanden. Daarnaast zouden zij maanden zonder een deur komen te zitten.

Een ander obstakel was de vloerverwarming. Voor een taatsdeur wordt er namelijk in de vloer geboord. Echter dient de leidingen niet op die plek te zitten. Aangezien ze niet wisten waar de leidingen van de vloerverwarming liepen vonden ze deze optie te riskant.

Een plafondhoge deur en kozijn is het alternatief voor een stalen deur omdat dit zonder een verbouwing mogelijk is. Op de dag van montage verwijderen wij de oude situatie en plaatsen hier direct het nieuwe kozijn en deur. Het kozijn sluit goed aan op de aanliggende wanden waardoor er niet opnieuw gestuct of gesaust hoeft te worden. Zij kozen dan ook bewust voor ons product omdat zij niet zaten te wachten op een verbouwing

Specificaties producten

Deurmodel: Doutzen | Kleur: RAL 9010 | Afwerking: Gegrond | Glas: Rookglas | Deurgreep: Stang Vierkant Zwart | Scharnieren: Zwarte scharnieren

Meer inspiratie

met onze projecten

Bekijk projecten