Altijd maatwerk
Wij meten en monteren
Meer dan 10 jaar ervaring

Kamerhoge binnendeuren in Zoetermeer

Een gezin uit Zoetermeer wilde de oude opdekdeuren in de woonkamer en trapgang vervangen door moderne binnendeuren. Dit zou het nieuwe interieur van hun nieuwe woning compleet maken. Omdat ze al enigszins wat verbouwd hadden, zochten zij naar een oplossing waar er geen sloopwerk, stucwerk of sauzen bij kwam kijken. 

Onze plafondhoge deur met een houten kozijn was voor hun de perfecte uitweg. Het houten kozijn kom op dezelfde plek waar het oude kozijn zat en sluit namelijk aan op de aanliggende wanden. Hierdoor hoeft er niet opnieuw gestuct, geverfd of behangen te worden.

 

Specificaties producten

Deurmodellen: Doutzen+ Monica | Kleur: RAL 9004 + RAL 9010| Afwerking Deur: Gegrond en afgelakt door onze shilder | Afwerking Kozijn: Gegrond en afgelakt door onze schilder | Deurgreep: Vierkante zwarte deurkruk met magneetslot | Scharnieren: Zwarte scharnieren

Deurmodellen Doutzen en Monica

In de showroom kozen zij voor het deurmodel Doutzen als de woonkamerdeur. Voor de toiletdeur op de gang naar de trap wilden zij een bijpassende dichte binnendeur. Dit werd het deurmodel Monica. Deze heeft een horizontale en verticale freeslijn die het ontwerp van de Doutzen volgt.

Naast een nieuwe binnendeur in de woonkamer wilden zij ook opdekdeuren voor in de keuken en bergruimte. Deze opdekdeur hebben ook de look van staal en zijn samen met de plafondhoge deuren gemonteerd door onze grote broer Simon Maree.

Meer van onze

projecten bekijken?

Bekijk projecten