Altijd maatwerk
Wij meten en monteren
Meer dan 10 jaar ervaring

Kamerhoge binnendeur en schuifdeur

Martijn en zijn vrouw gingen hun nieuwe woning compleet naar eigen smaak inrichten. Dus werd er een hele verbouwing uitgestippeld. Van de wanden en vloeren tot aan de keuken en binnendeuren toe, het gehele interieur werd vernieuwd.

Specificaties producten

Deurmodellen: Doutzen x 2 | Kleur: RAL 9004 | Afwerking Deur: Gegrond en zelf afgelakt | Afwerking Kozijn: Gegrond en zelf afgelakt | Deurgreep: Stang Zwart Vierkant | Scharnieren: Verdekte scharnieren

Staal look schuifdeur

In de woonkamer wilden zij een schuifdeur naar de trap. Hier stond er een opdekdeur met een metalen kozijn. Deze opdekdeur draaide de woonkamer in en kwam hierbij elke keer tegen de eettafel aan. Een schuifdeur zou dus veel meer gemak en ruimte opleveren.

De schuifdeur is een uniek product die wij alleen op aanvraag doen. Hierbij monteren wij de schuifrails aan het plafond en voorzien het van een softclose systeem.

Kamerhoge binnendeur

Naast de schuifdeur wilden zij ook de opdekdeur tussen de gang en de keuken vervangen. Hier wilden zij een kamerhoge scharnierdeur.

Om eenheid te hebben in hun interieur kreeg zowel de schuifdeur als de kamerhoge deur dezelfde uitstraling. Voor beide werd er gekozen voor matglas en zwarte stangen.

Meer van onze

projecten bekijken?

Bekijk projecten