Altijd maatwerk
Wij meten en monteren
Meer dan 10 jaar ervaring

Gouden deur in modern chique interieur

Een familie uit Berkel en Rodenrijs wilde nieuwe binnendeuren die zouden passen bij hun moderne interieur met goud accenten. In eerste instantie wilden zij stalen deuren, echter zaten zij niet te wachten op een verbouwing. Die hadden ze net achter de rug.

 “Uiteindelijk kozen wij voor plafondhoge deuren met kozijnen omdat dit zonder verbouwing of sloopwerk kan,” vertelt de familie. Ideaal om die witte opdek deuren met metalen kozijnen en bovenlichten te vervangen.

Onzichtbare scharnieren en een stanggreep

Voor de trapkast wilden zij een vlakke deur met onzichtbare scharnieren, deurkruk en magneetslot. De deur naar de woonkamer wilden ze met een asymmetrische roedeverdeling, blank glas, onzichtbare scharnieren en een stanggreep. In deze luxe uitvoering sluit de deur dan ook door middel van magneten.


De familie bestelde de deur in de grondverf want zij wilden het zelf een hoogglans goudkleur aflakken. Ook het kozijn hebben zij zelf afgelakt met onze doe-het-zelf stappenplan voor aflakken.


Specificaties producten

Deurmodel: Doutzen + Linda | Kleur: RAL 1036 + RAL 9004 | Afwerking: Gegrond | Deurgreep: Klant heeft de stang zelf aangeschaft | Scharnieren: Verdekt

Meer inspiratie

met onze projecten

Meer projecten