Altijd maatwerk
Wij meten en monteren
Meer dan 10 jaar ervaring

Eyecatchers voor de woonkamer en trapkast

Ferdy en Alette wonen al 5 jaar met hun twee kinderen in een nieuwbouwwoning in Berkel en Rodenrijs. Het interieur hadden zij al grotendeels naar eigen stijl gebacht voordat ze de woning betrokken. In de jaren daarop vernieuwden ze hun interieur regelmatig zodat het altijd een nieuwe uitstraling had. Ze wilden nog wel  moderne binnendeuren.

Met een nieuwe bank, eettafel en diverse woonaccessoires konden ze hun interieur telkens weer opfrissen en nieuwe uitstraling geven. In de woonkamer wilden zij nog wel een echte blikvanger. De witte opdekdeuren wilden zij dan ook vervangen door steel look plafondhoge deuren. Zij zaten namelijk niet te wachten op een verbouwing of nieuw stucwerk zoals bij stalen deuren vaak het geval is.Specificaties producten

Deurmodellen: Doutzen & Monica | Kleur: RAL 9004 | Afwerking: Agelakt | Glas: Rookglas | Deurgreep: Stang & Deurkruk Vierkant Zwart | Scharnieren: Verdekt

Bijpassende binnendeuren voor woonkamer en trapkast zonder verbouwing
"Ferdy is wel handig maar wij wilden het toch wel overlaten aan echte vakmannen" vertelt Alette. Zij zaten echter niet te wachten op een verbouwing of stucwerk zoals bij stalen deuren vaak het geval is. "Wij zagen op de website dat jullie dit kunnen zonder te slopen of verbouwen en compleet ontzorgd", vertelt ze verder. Dit was één van de belangrijkste redenen waarom ze voor ons gekozen hebben.

Het deurmodel Doutzen als woonkamerdeur en het deurmodel Monica als trapkastdeur zorgde voor de perfecte match. Zowel de glasdeur als de dichte deur hebben namelijk beide hetzelfde asymmetrische kruis.

De verandering

in de woonkamer

Aanzienlijk minder tocht en geluid vanuit de gang
Ferdy en Alette vertellen dat er direct na de montage van de nieuwe deuren aanzienlijke minder tocht en geluid doorkwam vanuit de gang. “Als we in de avond een film kijken en de kinderen slapen, dan kan de volume nu veel harder ", vertelt Ferdy ons. De houten kozijnen waarin de deuren geplaatst worden is voorzien van zwarte rubbers die niet alleen voor geluiddemping zorgt, maar ook voor tochtwering rondom de deur zorgt.

Het gezin is erg tevreden met hun nieuwe binnendeuren. "Het heeft ons interieur echt compleet gemaakt met echte blikvangers", vertellen ze ons. Op de vraag wat familie en vrienden ervan vinden gaven ze ons enthousiast als antwoord: "Onze buren zijn al komen kijken en ze wilden dit direct ook in hun woning".

Meer inspiratie

met onze projecten?

Bekijk projecten