Altijd maatwerk
Wij meten en monteren
Meer dan 10 jaar ervaring

Eenheid in interieur door plafondhoge deuren.

Een gezin besloot bij oplevering van hun nieuwbouwwoning direct de beneden -en bovenverdieping te renoveren. De opdekdeuren met metalen kozijnen stonden hoog op het lijstje in het moderniseren van het interieur. Deze paste namelijk totaal niet in wat het gezin voor ogen had en moesten snel vervangen worden. De stijl van de benedenverdieping moest doorgetrokken worden op slaapkamers, badkamer en toilet, waardoor de keuze zo viel op onze vlakke stompe deuren van Plafondhogedeur. 

Specificaties producten

Deurmodel: Linda | Kleur: RAL 9010 | Afwerking Deur: Afgelakt door onze schilder | Afwerking Kozijn: Afgelakt door onze schilder | Deurgreep: Eigen deurgrepen | Scharnieren: Verdekte scharnieren


De houten deuren met kozijnen werden door de gehele woning geplaatst en zijn ideaal voor het vervangen van opdekdeuren. Dit gebeurt zonder dat er een grote verbouwing plaats hoeft te vinden. Wij plaatsen het nieuwe mdf-kozijn zonder te slopen of verbouwen op de plek van het oude metalen kozijn.

Het deurmodel Linda zorgt voor een eenheid in het nieuwe interieur van de bewoners. Deze zijn allemaal voorzien van dezelfde deurgrepen, zodat het echt een geheel lijkt.

Meer van onze

projecten bekijken?

Bekijk projecten