Altijd maatwerk
Wij meten en monteren
Meer dan 10 jaar ervaring

Lichter en ruimtelijker met een plafondhoge deur.

Niet iedereen heeft een grote woonkamer, kantoor of hal thuis! Met een binnendeur met transparant glas maak je de ruimte lichter, met het voordeel van een zeer geluiddempende afscheiding zonder daarbij in te leveren op ruimtelijkheid. Met de extra lichtinval haal je letterlijk het zonnetje weer in huis! Dit kan vooral voor een thuiskantoor of hal erg fijn zijn. Kortom, heél veel voordelen.

Bekijk de verandering

met een plafondhoge deur

Werkelijk een transformatie met een plafondhoge deur, ideaal om je opdekdeur met stalen kozijn te vervangen. Bekijk het verschil door te slepen met de balk.

Zonder gedoe een nieuwe uitstraling.

De ideale plafondhoge deur met glas heb je zo bij elkaar geklikt. Ook bijpassende dichte deuren voor bijvoorbeeld het toilet of de voorraadkast, kun je direct bijbestellen. Zo creëer je een perfecte eenheid en maak je van jouw huis, weer een thuis.

Na bestellen krijg je binnen 24 uur bericht voor een afspraak om jouw nieuwe deur te komen inmeten. En ook het demonteren van jouw traditionele opdekdeur met stalen kozijnen, productie en de plaatsing wordt van A tot Z voorje geregeld. Zonder schade aan jouw huidige behang, stucwerk of verf. Kom je er niet uit tijdens het samenstellen van je plafondhoge deur? Maak je geen zorgen, chatbot Karel helpt je waar het nodig is.

Benieuwd naar

alle deurmodellen?

Bekijk onze collectie aan glasdeuren, dichte freeslijn deuren, toiletdeuren.

Bekijk deurmodellen